Over Wilma

W-LOVE is een cadeautje van mij aan jou. Vanuit mijn grootste passie:
tekenen, schilderen en anderen met positiviteit inspireren is W-LOVE ontstaan.
Daar vloeit als vanzelf elk product uit voort. Ik kan niet anders. Dat is mijn grootste plezier.

Meer over Wilma & Schilderijen

WL website getekend IK SCHENK

wilma veen

WL website tekst-I AM

_MG_3167.CR2.p

WL Website tekst getekend I LIVE

DSC02401

WL website tekst getekend MY INSPIRATION

_MG_3054.CR2.p

WL website tekst getekend MY COLORS

_1060057.JPG.p

 

 

 

Groene bank

WL website getekend HOU v wrd LOVE
Dat is nog simpel gezegd, maar op zich al een hele klus. Heb het lef om aan vergeven te denken, als iets vreselijks je is aangedaan. Wat een ramp en wat een moed als je het kunt opbrengen. Wat een liefde als je mag ontdekken hoe het jezelf vrijzet. Alles wat ik met mijn hart en handen creeëren draagt een verhaal. Bij elk product vertel ik je dan ook graag de verhalen hierachter.

 

WL website getekend LOVE ENJOY

 

_1060059.JPG.p

 

Jij en ik, ontdekken telkens weer in dat genieten zo heerlijk is. Genieten van de dag. Genieten van het moment. Genieten van alles om je heen. Maar soms lukt het je niet. Je bent in een situatie waardoor genieten niet meer mogelijk is. O, wat hoop ik dat jij van alle uitingen van W-LOVE eindeloos zult genieten en dat zij je helpen het positieve in het leven te blijven pakken!

_MG_3042.CR2.p

 

Met liefde en passie ontwikkelen mijn handen waar mijn hart blij van wordt. Ze creëeren dat wat nog niet bestond. Laat ik daar nou juist zo enthousiast van worden. Elk mens is uniek is, zeer waardevol! Elk mens. Wie je bent, is wie je bent. Niets minder, niets meer.

 

schilderijdetails_papierstrook_2

Je mag er zijn.

Kostbaar en waardevol.

100% puur, dat is pas echt.

Meer dan dat kun je niet geven en kun je niet zijn. Met heel mijn hart heb ik vanuit deze overtuiging gewerkt aan elke product voor W-LOVE.